Meslek Dersleri ve Kültür Dersleri Haftalık Ders Programlarımız Yayınlandı

Okulumuz Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi geçen hafta Milli Eğitim Bakanlığımızın aldığı kararın akabinde 12. sınıfların Mesleki Derslerinin yüzyüze eğitim planlaması ile başlayan eğitim öğretim programımıza bu hafta da tüm sınıflar düzeyinde mesleki derslerin uygulama beceri eğitimleri ile birlikte 12 sınıflar düzeyinde ortak kültür dersleri de yüzyüze eğitim öğretim planlamasına dahil edilmiştir. Ders Programlarımız "Haftalık Yüzyüze Meslek Dersleri Programı" ve " Haftalık Yüzyüze Kültür Dersleri Programı" olarak hazırlanıp siz sevgili öğrencilerimizin ilgi ve bilgilerine sunulmuştur. Sağlık, mutluluk ve huzurla birlikte başarılar diliyoruz.

10-10-202010-10-2020

Yayın: 10.10.2020 - Güncelleme: 10.10.2020 01:39 - Görüntülenme: 777