OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI...

28 Ekim 2020 Çarşamba günü gerçekleştirdiğimiz Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısında teşekkül eden Okul Aile Birliği Yeni Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı içinde yapılacak olan çalışmaları planlamak üzere 16. Kasım 2020 Pazartesi günü yapılan toplantıda okulumuz müdürü Zeki BAYRAM ile bir araya geldiler. Okul Aile Birliği Yeni Yönetim Kurulumuz Başkanlığı görevine Özlem AVCI, Başkan Yardımcılığına Funda SOLAK, Muhasip Üyeliğe Habibe TOSUN'la birlikte, Sekreterlik Görevine seçilmiş olan Fadime DOĞRU ve Üye Birgül ERSAN'ın katılmış oldukları toplantıda Pandemi sürecine mahsus hassasiyetler çerçevesinde yapılabilecek çalışmalar konusunda görüş alış verişiyle birlikte yeni faaliyet planlamaları yapıldı. Okul Aile Birliği yeni Yönetim Kurulu üyelerimize başarılı çalışmalarla birlikte, yapılan toplantının nihayetinde haber amaçlı çekilen fotoğraf esnasında çıkarılan maskelerin tamamen ihtiyaç duyulmayacağı ve bir daha takılmayacağı güzel günlerin yeniden gelmesini diliyoruz.

17-11-202017-11-2020

Yayın: 20.11.2020 - Güncelleme: 20.11.2020 22:38 - Görüntülenme: 366