T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / KARAMÜRSEL - Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ORTAK SINAV PROGRAMI

Sevgili Öğrencilerimizin Dikkatine;

1-Sınava girecek öğrenciler sınavdan en geç 15 dk önce okul bahçesinde sosyal mesafe kurallarına uygun nizami durumda bulunmak zorundadır. Sınav zamanından önce öğrencilerin sınıf katlarına çıkması tedbir kurallarına aykırı olup, her sınav öncesi öğrenciler bahçede sosyal mesafe kurallarına göre sıra yapılıp içeri alınacaktır.

2-    COVİD-19 salgını nedeniyle sınavlara maske ile girmek zorunludur. Maskesiz gelen öğrencimiz görevli öğretmen arkadaşlarımızdan maske temin edebilirler. Hiçbir şekilde öğrencilerimiz maskesiz olarak sınava alınmayacaktır.

3-    Okul bahçesine girişten itibaren her öğrenci sosyal mesafe ve maske kurallarına kesinlikle uymak zorundadır.

4-    Sınavların süresi 30 dk'dır. Sınav günlerinde yüz yüze dersler yapılmayacak olup, sınavı biten öğrenci okul sınırları içinde beklemeyip evine gidecektir.

5-    Her öğrenci sınavlara kendi kurşun kalemini, silgisini getirecek silgi ve kalem alışverişi kesinlikle yapılmayacaktır.

6-    Sınav süresince okula veli dâhil ziyaretçi kabul edilmeyecektir. Öğrencilerin okul bahçesinde sosyal mesafe kurallarına aykırı şekilde toplu halde bulunmaları bulaş riski sebebiyle tedbir kurallarına aykırı olup, bu konuda özen ve dikkat göstermeniz gerekmektedir.

7-    Ateş öksürük, burun akıntısı ve solunum sıkıntısı, COVİD-19 veya COVİD-19 vakası ile teması olan öğrenciler ileriki bir tarihte, iyileştiklerinde sınava alınacaktır.

8-    Sınava mazeretsiz girmeyen öğrenci sınavına girmediği dersten sınav notu olarak 0 (sıfır) almış olacak ve doktor raporu dışında hiçbir belge mazeret olarak kabul edilmeyecektir.

Siz sevgili öğrencilerimizin sorumluluk bilinci ile hareket edeceğinizden en küçük şüphemiz olmayıp, hepinize göstereceğiniz özen ve dikkatten dolayı şimdiden teşekkür ediyor; başarılı bir sınav dönemi ile birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve güzel yarınlar diliyoruz

 

 Okul Web Komisyonu                                                                                                  

07-11-202007-11-202007-11-202007-11-202007-11-202006-11-2020

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.11.2020 - Güncelleme: 07.11.2020 01:46 - Görüntülenme: 3242
  Beğen | 53  kişi beğendi