Zeki BAYRAM - OKUL MÜDÜRÜ

ÖZGEÇMİŞ:

11.01.1969 Erzurum iline bağlı Çat İlçesinde dünyaya geldi.

İlk, orta, lise tahsillerini Erzurum’da tamamlayan Zeki Bayram sonrasında Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünden 1995 yılında mezun oldu. Aynı yıl Adıyaman ili Besni İlçesi Çakırhöyük Kasabası, Çakırhöyük Lisesinde Felsefe öğretmeni olarak göreve başlayan Zeki Bayram, ardından sırasıyla; Amasya – Gümüşhacıköy, Bayburt-Aydıntepe, Kocaeli-Körfez ve Karamürsel İlçelerinde, öğretmenlik, Müdür Yardımcısı, Müdür Başyardımcısı ve de Müdürlük görevlerinde bulundu.10 Eylül 2018 tarihinden itibaren okulumuz; Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür olarak görev yapmaktır.

CV:

He was born on 11.01.1969 in Çat District of Erzurum province.

completing his primary, secondary and high school education in Erzurum, Zeki Bayram graduated from Atatürk University, Faculty of Arts and Sciences, Department of Philosophy in 1995. Zeki Bayram, who started to work as a philosophy teacher at Çakırhöyük High School in Çakırhöyük Town, Besni District of Adıyaman Province in the same year, followed by; He worked as a teacher, Deputy Director, Deputy Director and Director in Amasya - Gümüşhacıköy, Bayburt-Aydintepe, Kocaeli-Korfez and Karamürsel Districts. Since September 10, 2018, our school; To work as a principal at Dr.Pembe Müjgan Calp Gökçora Vocational and Technical Anatolian High School.