Yarışma Duyuruları

Nis

"TÜRKİYE DEĞER ÖDÜLLERİ" İLE ÖĞRENCİLERİMİZDE VE TOPLUMDA AHLAKİ DEĞERLER YÖNÜNDEN FARKINDALIK OLUŞTURMAK, TOPLUMA VE KİŞİYE YARARLI OLACAK TEMEL DEĞERLERİ GÜNDEME GETİREREK BİLİNÇ KAZANDIRMAK VE ÖĞRENCİLERİMİZİN SOSYAL VE DUYGUSAL GELİŞİMİNİ DESTEKLEMEK AMAÇLANMAKTADIR."

Nis

HAYATA DEĞER KAT ARAŞTIRMA PROJE YARIŞMASINA İLİŞKİN BİLGİLERE AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

HAYATA DEĞER KAT ARAŞTIRMA PROJE YARIŞMASI

Şbt

LİSELER ARASI "ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE" İŞİMLİ ŞİİRİ EZBERE OKUMA YARIŞMASI İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 13 MART 2019 YARIŞMAYA KATILMAYI UNUTMAYIN. DERECE GİRENLER BÜYÜK ÖDÜLLERİN SAHİBİ OLACAKTIR.

Ock

Vefa Lisesi Müdürlüğü, İngilizce Münazara Yarışması Düzenliyor.

Ock

Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi, "Parlamenter Formatında Münazara Yarışması" düzenliyor.

Yarışma hakkında bilgilere ulaşmak için buraya tıklayınız.

Ock

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Eğitimi Şube Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde; Kocaeli genelinde eğitim alan lise öğrencilerine yönelik ödüllü "Gönül Coğrafyası Okumaları" yarışması düzenleniyor. Balkanları konu edinecek yarışmayla liseli gençlerin geçmişte yaşanan olayları fark ve idrak etme, farklı coğrafyaların tanınması ve tarihte yaşanan olaylar hakkında bilinçlenmesi amaçlanıyor. Bu yarışmayla liseli gençler ödül kazanmanın yanı sıra 'Gönül Coğrafyası Okumaları'nı pekiştirecek, edebi yönlerini ve düşüncelerini kâğıda dökme becerilerini keşfetme fırsatı yakalayacak.

Ock

Gençlik ve Spor Bakanlığı 'Gençlerden Ecdada Mektup 1919' yarışması düzenliyor. Milli Mücadelemizin 100. yılını konu alan yarışma 01 Ocak-31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ock

İSTANBUL İLİ KARTAL KÖY HİZMETLERİ ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ, 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA; TÜRKİYE GENELİ RESMÎ/ÖZEL TÜM LİSE VE DENGİ OKUL ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK, ´´LİSELER ARASI İNGİLİZCE SCRABBLE TURNUVASI" DÜZENLEMEKTEDİR. DUYURULUR...

Özel Üsküdar Amerikan Lisesi,

CODEFEST Kodlama Yarışması Düzenliyor

Etkinlik İçin Gerekli Olan Belgelere Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Yarışmanın duyrulduğu internet sitesi için tıklayınız.

Kanguru Matematik Türkiye,

Uluslararası Kanguru Matematik Yarışması Düzenliyor

Consortium for Mathematics and its Applications (COMAP) Türkiye Temsilciliği,

Uluslararası Matematiksel Modelleme Yarışması (IMMC) Düzenliyor

VEHBİ KOÇ VAKFI KOÇ ÖZEL LİSESİ,

satırarası com. Liseler Arası Kitap Analizi Yarışması Düzenleniyor.

Etkinlik İçin Gerekli Olan Belgelere Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Ara

Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi, Türk Milli Mücadelesini Anlamak ve Gelecek Nesillere Aktarmak konulu "İstiklal Yolunda Samsun´dan İzmir´e Makale Yazma Yarışması" düzenlemektedir.

Etkinlik için gerekli belgelere ulaşmak için  buraya tıklayınız.

Ara

Özel Darüşşafaka Lisesi Müdürlüğü, Türkiye geneli resmi/özel tüm lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik "10. Salih Zeki Matematik Araştırma Projeleri Yarışması" düzenlemektedir.

Ara

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması 2019 Yılı Çağrı Duyurusu yayınlanmıştır. Başvurular 20 Aralık 2018 - 4 Ocak 2019  tarihleri arasında yapılacaktır.  Proje hazırlamak isteyen öğrencilerimize duyurulur. Detaylı bilgi almak için TÜBİTAK adresinden yarışma duyurusuna ulaşabilirsiniz.