T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / KARAMÜRSEL - Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yarışma Duyuruları

Ara

Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu Türk Grubu Başkanlığı (INTERSTENO) tarafından 01-30 Aralık 2018 tarihleri arasında kayıtları, 02-19 Ocak 2019 tarihleri arasında da yarışları yapılacak olan 2019 Türkiye İhsan Yener İnternet Klavye Şampiyonası" ve Dünya İnternet Klavye Şampiyonası düzenlendiği bildirilmiştir. Söz konusu yarışmanın şartnamesi INTERSTENO(ŞARTNAME) adresindedir. Katılmak isteyen öğrenci ve öğretmenlerimiz okul idaresinden bilgi alabilir. Yarışma hakkında INTERSTENO adresine giriş yaparak detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Ara

Giresun ili Piraziz ilçesinde faaliyette bulunan 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu Müdürlüğü tarafından Barış temalı "Naim Tirali Öykü Yarışması" düzenlendiği bildirilmiştir. Katılmak isteyen öğrencilerimiz okul idaresinden bilgi alabilir. Son başvuru tarihi: 14.02.2019